Budapest kedvenc vegán étterme

Szia! Jó, hogy itt vagy nálunk! 😊

Évről évre egyre több ember keresi azokat a helyeket, ahol kompromisszumok nélkül tud enni és maximális bizalommal fordulhat a készítői felé. Köztük mi is keressük ezeket a helyeket és ezért alkottuk meg a Vegan Garden éttermet!

Ételeinket nem csak vegánoknak és vegetáriánusoknak ajánljuk!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szereti a háziasan elkészített vegán ételeket.

Tekintsd meg az új videónkat éttermünkről

Test és lélek

Küldetésünknek érezzük, hogy olyan ételeket készítsünk, amelyek nem csak a testet, de a lelket is egyaránt táplálják és formálják.

Vegán

Hiszünk abban, hogy a vegán étkezéssel és életmóddal, valamint környezetbarát gondolkodásmódunkkal aktív részesei vagyunk a dinamikusan változó Budapest színes világának.

Prémium alapanyagok

Számunkra nagyon fontos, hogy megbízható forrásból származó alapanyagokból állítsuk elő az ételeinket mindennap vendégeink számára.

Ízletes

Séfünk szorgosan dolgozik azon, hogy minél finomabb és teljesértékű ételeket készítsünk vendégeink számára!

Rólunk mondják

560 értékelés alapján.
Giovana Vommaro
Giovana Vommaro
2022.08.26.
The address has changed. It’s is a gallery now. The food is very good and service very kind. Highly recommended!
Daniel Logan
Daniel Logan
2022.08.26.
Food was extremely tasty, only let down a bit by the service. We were waiting outside for 5-10 minutes while multiple servers ignored us, and we had to stop one to ask if there was a table for us. However, some of the best vegan food we've had!
sigal kavel
sigal kavel
2022.08.25.
Excellent food, good service
Bia Németvölgyi
Bia Németvölgyi
2022.08.25.
Nagyon jó helyen, egy szuper vegán étterem! A humusz elmondhatatlanul finom, az ételek közt nehéz választani, annyi a jó fogás, és kifejezett öröm hazai ízek vegán verzióját kipróbálni (pl: brassói aprópecsenye). Az adagok tökéletesek, és az árak is átfedésben vannak a minõséggel. A kiszolgálás gyors és kedves volt. Mindenképp érdemes kipróbálni.
Jane Elledge
Jane Elledge
2022.08.25.
Amazing vegan food and super friendly staff
Felicián Lévai
Felicián Lévai
2022.08.25.
Remek ételek, csinos hely, kedves, gyors és szakértő vendéglátás. 🙂
Ákos Gechter
Ákos Gechter
2022.08.25.
Ramon Raschle
Ramon Raschle
2022.08.25.
A beautiful place in the heart of Budapest with a lot of love for the details. I had the vegan Roast à la Brasov what convinced with a 100% authentic taste and was rich in flavour and nutrition. I can highly recommend a visit and want to thank the owner and the whole staff for that amazing experience!
Csenge Lovas
Csenge Lovas
2022.08.24.
Finom étel, jó hangulat. Köszi Ádám a remek kiszolgálást! 5/5
Nick Ghateh
Nick Ghateh
2022.08.24.
Thai is our first visit in Budapest and we were looking for a vegan restaurant. We found this place . It is a new restaurant opened last December . It is a hidden Gem and I highly recommend this restaurant. They are so friendly and they make you feel very welcome. Adam , who ls a real gentleman served us he is an amazing charming and knowledgeable guy . The food from starter to main course were out of this world . You must visit this place if you are vegan

Galéria